Taxi service

Al sinds 1924, het adres voor al uw betrouwbare vervoersdiensten.
Van Deeltaxi tot straattaxi, van Zorgtaxi tot directievervoer en het vervoer naar de buitenschoolse dagopvang. Alles is mogelijk!
En dat alles met de nieuwste technieken en professionele chauffeurs!

Heeft u een vraag of wilt u reserveren?
Bel 0164-674599 of (+31)164-674599 voor België

Taxi service

Een druk schema, van de ene zakelijke afspraak naar de andere. Ondertussen wilt u mobiel en bereikbaar zijn voor uw relaties.

Uw werk kunnen wij helaas niet van u overnemen.
Wat wij wel over kunnen nemen is het stuur. Tijdens de rit kunt u zich volledig concentreren op uw werkzaamheden of juist bijkomen van alle drukte. Voor dit comfortabel, snel, en veilig vervoer staan onze ervaren chauffeurs tot uw beschikking. Zodat u zo snel mogelijk naar uw bestemming vervoerd kan worden.

Huur een CCV-D1 Directie chauffeur
Rijdt met de auto van de klant. Bij het inhuren van een directiechauffeur, kiest u voor een veilige, vlotte, comfortabele rijstijl die alle rijomstandigheden beheerst.

Steeds vaker wordt er gekozen door bedrijven en particulieren om chauffeursdiensten in te zetten. Niet alleen vanwege het comfort en gemak, maar ook vanwege de efficiency die het op kan leveren. Wanneer er met chauffeur wordt gereden, kan er op de achterbank rustig doorgewerkt worden, vergadering voorbereiden of juist op uw gemak een telefoongesprek voeren.

Taxibedrijf De Scheldestroom rijdt in onderaanneming al jaren zorgtaxi voor diverse zorgverzekeraars. Van uw woonplaats naar ieder ziekenhuis in binnen- en buitenland.

Comfortabel, snel en veilig wordt u door onze ervaren chauffeurs naar uw bestemming gebracht en daarna ook weer opgehaald.
De Scheldestroom rijdt zorgtaxi voor alle grote zorgverzekeraars;

Zorgverzekeraars

De Scheldestroom besteedt zeer veel zorg en aandacht aan het goed en veilig vervoeren van rolstoelen. Of dit nu in opdracht van instellingen of particulieren is, de kwaliteit blijft onveranderd hoog.

Logo VVRBovendien werkt De Scheldestroom met het nieuwste materiaal op dit gebied.
Onze rolstoelchauffeurs worden nauwkeurig begeleid en getraind voor dit werk. De basis hiervoor is altijd de code VVR. (Veilig Vervoer Rolstoel)

Zoals u kunt zien, heeft het veilig vervoeren van een rolstoel nog heel wat voeten in de aarde. Desalniettemin wordt dit altijd met de grootste zorg en aandacht gedaan!

Veilig vervoeren
Zo doen wij dat!

De Scheldestroom beschikt over diverse 8-persoons taxibussen, waarmee groepen vervoerd kunnen worden. Bij langere afstanden of grotere groepen maken wij gebruik van de diensten van het touringcarbedrijf.

Snel, makkelijk, comfortabel en betaalbaar!
Taxibedrijf De Scheldestroom rijdt natuurlijk ook gewone straattaxi’s. U wordt op de door u opgegeven bestemming opgehaald en vervolgens  veilig afgezet op uw bestemming. In zowel in binnen- en buitenland.

Graag van te voren reserveren!

Nederland: 0164 – 674599
België: (+31)164 – 674599

Als u op een makkelijke manier uw vakantie wilt beginnen, kunt het beste reizen met een van onze luxe taxi’s. De Scheldestroom kan ervoor zorgen dat u, ontspannen aan uw reis zult beginnen.

Met onze speciale luchthavenvervoer service bent u ervan verzekerd dat u op tijd op de luchthaven arriveert. U reist in een luxe auto comfortabel naar uw vliegveld naar keuze, waar ook in europa! Bovendien kunt u ook eventueel vanaf het buitenland regelen dat u weer na een reis netjes door ons afgehaald wordt. U kunt natuurlijk ook gewoon de heen en de terugreis bij ons van tevoren al vast leggen. Dat is wel zo makkelijk.

luchthavenvervoer